2

The banners in the theme are bleeding through the top bar in Chrome on OSX.

enter image description here

enter image description here

| |
  • 1
    See also: meta.stackexchange.com/questions/210346/… (should be fixed, but I doubt anyone's building over the weekend) – Shog9 Dec 8 '13 at 20:34
  • @Shog9 Thanks. I didn't see that. – mpdonadio Dec 8 '13 at 20:37
  • no responce for more than 2 days, i doubt this will ? – Bala Dec 8 '13 at 22:56
  • 2
    @Bala, According to your MSO post, it is fixed in the dev versions. They will do a new build for live, regression test, and then start pushing it out. The fix to live can take a few days, especially when there is a weekend in the way. – mpdonadio Dec 8 '13 at 23:07
  • do you still see this problem after hard refreshing? I've fixed it last week should be on live now. – Jin Dec 9 '13 at 6:39
  • 1
    @MPD I found out why: there hasn't been a production build since I pushed the fix to dev last Friday. It should be out today(Monday). I'll keep you posted. – Jin Dec 9 '13 at 6:56
  • Seems it's time to make it status-completed. – Mołot Dec 9 '13 at 12:42
2

I have pushed a fix for this. Though it seems the old background image is cached. I just pushed another fix with the css cache breaker in it.

| |
  • 1
    Confirmed - works for me. – Mołot Dec 9 '13 at 11:58
2

This is a global problem that is affecting some themes. Accoding to Top bar with double color?, the problem is fixed and will be live soon.

| |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .